Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738075892

Liga 738075892 Información oficial sobre el partido 738075892 en Hattrick

21.09.2024 12:00:00

Longvillegalaxy Alineación oficial del equipo 'Longvillegalaxy' en el partido 2 - 3 Pennabianca Alineación oficial del equipo 'Pennabianca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Longvillegalaxy Alineación oficial del equipo 'Longvillegalaxy' en el partido 3 - 0 Pennabianca Alineación oficial del equipo 'Pennabianca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Longvillegalaxy

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Longvillegalaxy va ser Kurt van Tijsterkamp.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Longvillegalaxy al minut 59, que va llançar ajustat al pal en Narin Nuon. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Narin Nuon, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Longvillegalaxy va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 71 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Maurizio Cubicciotti ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Pennabianca

Goles Goles

  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): Fredrik Jansson va marcar al minut 64 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): António Domingos Markl estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Beniamino Ramazzotti va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 71.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Baldassarre Scatoletta es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Beniamino Ramazzotti, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 14 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Bert-Åke Wennbratt va estar a punt de posar per davant a PNB amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Massimo Dalio va impedir un gol cantat.