Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 738060995

Liga 738060995 Información oficial sobre el partido 738060995 en Hattrick

21.09.2024 12:00:00

Tarapiotapioco Alineación oficial del equipo 'Tarapiotapioco' en el partido 0 - 2 Gutta United Alineación oficial del equipo 'Gutta United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tarapiotapioco Alineación oficial del equipo 'Tarapiotapioco' en el partido 1 - 1 Gutta United Alineación oficial del equipo 'Gutta United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,7 % 31,6 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarapiotapioco

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Janne Altti va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 14 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Janne Altti va fer una magnífica centrada, però la rematada de Romeo Losito va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 201 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Janne Altti va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Józef Żychliński va servir per deixar enrere el gegant Rafael Cambra al minut 72, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tarapiotapioco va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ludovico Vidal, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Gutta United

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el United va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Dominik Potie aconseguint el 0 - 1.
  • 184 Minuto 12 (Gol de penalti): Passaven 12 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Dominik Potie va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): United quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dominik Potie va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Simone Calabrese de United va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.