Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737990099

Liga 737990099 Información oficial sobre el partido 737990099 en Hattrick

21.09.2024 11:45:00

Slepenais Briedis Alineación oficial del equipo 'Slepenais Briedis' en el partido 5 - 1 Dimanta Vairogs Alineación oficial del equipo 'Dimanta Vairogs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Slepenais Briedis Alineación oficial del equipo 'Slepenais Briedis' en el partido 9 - 0 Dimanta Vairogs Alineación oficial del equipo 'Dimanta Vairogs' en el partido
Es un cenizo 8.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Slepenais Briedis

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 47 minuts, el tirador de faltes del Slepenais va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Uldis Varvinskis, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Slepenais contenien la respiració mentre en Topocho Brown  s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Siarhej Niaronski de Slepenais va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Als 75 minuts, Imants Āronietis va ampliar l'avantatge de Slepenais amb un 4 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Uldis Varvinskis, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Slepenais.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kristaps Bandonis va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Andis Čereps va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Slepenais va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Imants Āronietis va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andis Čereps.
  • 205 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Beau Corletto de Slepenais va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Siarhej Niaronski al minut 65 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Dimanta Vairogs

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 40, quan Reinis Kreilis va posar els visitants Dimanta per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Dimanta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mikhail Bogomazov va desviar el xut final de Jānis Baldiņš després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dzintars Burdais de Dimanta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.