Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737971109

Liga 737971109 Información oficial sobre el partido 737971109 en Hattrick

21.09.2024 11:30:00

FK Vidlákof Alineación oficial del equipo 'FK Vidlákof' en el partido 5 - 3 AC Sparta Vítkovice Alineación oficial del equipo 'AC Sparta Vítkovice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FK Vidlákof Alineación oficial del equipo 'FK Vidlákof' en el partido 2 - 4 AC Sparta Vítkovice Alineación oficial del equipo 'AC Sparta Vítkovice' en el partido
Tiene bastante suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,2 % 2,4 % 81,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Vidlákof

Goles Goles

  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de George Bârsan la va convertir en gol amb un remat de cap en Folke Normand tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 32 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Vidlákof va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Borna Zlojutro des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Vidlákof va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yamaç Tulen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Yamaç Tulen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Vidlákof.
  • 130 Minuto 61 (Gol de falta): El gol de falta de Folke Normand sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 61 i ampliar l'avantatge de Vidlákof a 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Folke Normand es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Almen Schleuniger al minut 55 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bernard Imrich va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oskar Kucharczyk de Vidlákof va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Al minut 60 en Borna Zlojutro va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zeca Protásio de Vidlákof amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AC Sparta Vítkovice

Goles Goles

  • 153 Minuto 34 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Vasilios Kotsios va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Vítkovice va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 34.
  • 153 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, Lumír Dajč va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Vítkovice en aconseguir el 3 - 2.
  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Břetislav Nikl va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Martin Dittrich va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Vítkovice va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 78 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Martin Dittrich de Vítkovice va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.