Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737956327

Liga 737956327 Información oficial sobre el partido 737956327 en Hattrick

21.09.2024 11:30:00

FC Jívka Alineación oficial del equipo 'FC Jívka' en el partido 5 - 1 Dynamo Ďáblice Alineación oficial del equipo 'Dynamo Ďáblice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Jívka Alineación oficial del equipo 'FC Jívka' en el partido 2 - 0 Dynamo Ďáblice Alineación oficial del equipo 'Dynamo Ďáblice' en el partido
Tiene bastante suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jívka

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): José Roberto Prata Jr. va donar a Jívka un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Jívka, atacant per l'esquerra al minut 13, va aprofitar el magnífic llançament de Simha Haimov per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): El Jívka era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Benny Svold va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 186 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 4 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Jívka. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Nazbek Saadakov va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Roberto Prata Jr. es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Benny Svold, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): José Roberto Prata Jr. una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Petr 'Ďábel' Vyskočil va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Roberto Prata Jr. va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Benny Svold va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nazbek Saadakov de Jívka va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benny Svold de Jívka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dynamo Ďáblice

Goles Goles

  • 162 Minuto 12 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 12, quan Mulat Mauro va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Joel Ahi gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 58 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Boleslav Klimsza, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Harry Kayombo de Dynamo es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pavel Konopáč de Dynamo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.