Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737888053

Liga 737888053 Información oficial sobre el partido 737888053 en Hattrick

21.09.2024 10:30:00

Ling United Alineación oficial del equipo 'Ling United' en el partido 5 - 5 Fc PaNN Alineación oficial del equipo 'Fc PaNN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ling United Alineación oficial del equipo 'Ling United' en el partido 4 - 1 Fc PaNN Alineación oficial del equipo 'Fc PaNN' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ling United

Goles Goles

  • 139 Minuto 20 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Hans-Göran Lifflod va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alberto Castaño per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1
  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Passat el minut 27 de joc, Ivan Buják facilitava les coses al Ling amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Mihály Scholtz va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Ling empatava el partit, 3 a 3, al minut 37.
  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Ling s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mihály Scholtz que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 70 i suposava l'empat a 4 per als locals.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passats 71 minuts, Filip Aarts, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 5 - 4. Ling es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Filip Aarts va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 224 Minuto 56 (Ocasión de penalti): Al minut 56, Ling va disposar d'un penal a favor, però el xut de Franck Rammant va ser aturat per Devan Floyd.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Franck Rammant va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ling se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Fc PaNN

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alper Kozak quedar desmarcat i marcar per a PaNN al minut 10. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Plarent Lera que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): PaNN va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 31. Alper Kozak va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 57 minuts quan Plarent Lera va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 4 per a PaNN.
  • 162 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Dominique Keune per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alper Kozak estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Radim Dosedla, als 26 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sven Fridflod de PaNN es va guanyar la targeta groga merescudament.