Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737809086

Liga 737809086 Información oficial sobre el partido 737809086 en Hattrick

21.09.2024 10:00:00

Farul Constanta Alineación oficial del equipo 'Farul Constanta' en el partido 1 - 4 FC Chimia Cluj Alineación oficial del equipo 'FC Chimia Cluj' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Farul Constanta Alineación oficial del equipo 'Farul Constanta' en el partido 1 - 2 FC Chimia Cluj Alineación oficial del equipo 'FC Chimia Cluj' en el partido
Tiene un resultado normal 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,3 % 76,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Farul Constanta

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Constanta van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Stephen Donald.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): En Hermut Horrein va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alidad Tahriri de Constanta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Riobóo de Constanta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Chimia Cluj

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Chimistii prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ladislav Kvaska.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Chimistii. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Joel Carille xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan István Tánczos va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Kurt Jeacock, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Benedetto Aldegheri haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Chimistii al minut 76.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Kurt Jeacock va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 81, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.