Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737740467

Liga 737740467 Información oficial sobre el partido 737740467 en Hattrick

21.09.2024 08:00:00

khong doi thu 2 Alineación oficial del equipo 'khong doi thu 2' en el partido 4 - 1 4rsen4L Alineación oficial del equipo '4rsen4L' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
khong doi thu 2 Alineación oficial del equipo 'khong doi thu 2' en el partido 2 - 1 4rsen4L Alineación oficial del equipo '4rsen4L' en el partido
Tiene suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,1 % 29,5 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

khong doi thu 2

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Võ Phạm Phúc Hội, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de khong pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lê Văn Trương va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 15, el khong va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Lý Hiền An, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): khong va augmentar la diferència quan Huỳnh Minh Thông no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lê Văn Trương de khong va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Lê Quý Vĩnh que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Võ Phạm Phúc Hội gairebé va marcar per a khong des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lý Hiền An de khong es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 24 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Lý Hiền An de khong per doble groga al minut 24.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Trần Thăng de khong es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.

4rsen4L

Goles Goles

  • 152 Minuto 58 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Rotha Pang va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 58 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Trịnh Trung Trực quasi redueix la diferència al marcador al minut 16, però una gran estirada d'en Huỳnh Long va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): 4rsen4L van seguir progressant per la banda dreta. Trịnh Trung Trực va tenir la seva oportunitat al minut 73, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.