Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737737669

Liga 737737669 Información oficial sobre el partido 737737669 en Hattrick

21.09.2024 07:50:00

Hun Horde Alineación oficial del equipo 'Hun Horde' en el partido 3 - 0 Dornod Baatruud 2 Alineación oficial del equipo 'Dornod Baatruud 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hun Horde Alineación oficial del equipo 'Hun Horde' en el partido 4 - 1 Dornod Baatruud 2 Alineación oficial del equipo 'Dornod Baatruud 2' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hun Horde

Goles Goles

  • 124 Minuto 47 (Gol de penalti): Corria el minut 47, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Horde s'avançava en el marcador després que en Galt Arghun xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 137 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Minghan Enq va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 49 de joc. Tumen Tebtengri es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Horde va aconseguir el 3 - 0 quan Maijargal Togtov va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Horde va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mangu Sukh va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sarveshwaran Edigey.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Horde va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Tumen Tebtengri va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Tuluy Chamuka va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Horde ho intentava per la dreta per mitjà de Mangu Sukh, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Horde la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Dornod Baatruud 2

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Muhuli Kabul que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Subotai Jurgaghan estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Qulan Baaska, als 18 minuts, va fallar per ben poc.
  • 270 Minuto 24 (Ocasión de falta): Muhuli Kabul va xutar magistralment una falta al minut 24 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 71 en Dorben Tortulga va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Yisun Gombo va impedir que reduïssin les diferències al marcador.