Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737695821

Amistoso 737695821 Información oficial sobre el partido 737695821 en Hattrick

18.09.2024 12:05:00

LoRoX F.C. Alineación oficial del equipo 'LoRoX F.C.' en el partido 1 - 4 Safardatxo FC Alineación oficial del equipo 'Safardatxo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LoRoX F.C. Alineación oficial del equipo 'LoRoX F.C.' en el partido 2 - 2 Safardatxo FC Alineación oficial del equipo 'Safardatxo FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,4 % 46,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LoRoX F.C.

Goles Goles

  • 139 Minuto 2 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Dámaso Rojo! Un inimaginable dribbling sobre Ferrán Camoens va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 0 per a LoRoX.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Antonio Crexell al minut 13 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlos Torres va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): LoRoX va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Hèlios Albalat va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Juan Antonio Crexell va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Safardatxo FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): El Safardatxo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jordi Mazo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Antoni Josep Sanfélix sempre és una garantia. Al minut 21, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Salva Fornellos marcar el 1 - 2 per al Safardatxo.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Antoni Josep Sanfélix va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 184 Minuto 56 (Gol de penalti): Al minut 56 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Safardatxo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i César Astigarraga va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Jordi Mazo va estar a punt de posar per davant a Safardatxo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Óscar Roig va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Carlos Velázquez de Safardatxo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 59 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.