Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737695680

Amistoso 737695680 Información oficial sobre el partido 737695680 en Hattrick

15.09.2024 20:00:00

FC Citro Alineación oficial del equipo 'FC Citro' en el partido 4 - 0 FC Muette Alineación oficial del equipo 'FC Muette' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Citro Alineación oficial del equipo 'FC Citro' en el partido 3 - 0 FC Muette Alineación oficial del equipo 'FC Muette' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Citro

Goles Goles

  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Citro pel centre va donar un gran resultat: el gol de Remond Bosschaart va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Alfons Warmerdam la va convertir en gol amb un remat de cap en Steef van Ulft tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 81 el marcador es va actualitzar: 3 - 0.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, Citro va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Chiel Zingstra, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Alfons Warmerdam va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Citro va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Chiel Zingstra en un 1 contra 1 amb el porter Rubén Peña, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alois Vorhauer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Chiel Zingstra gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rubén Peña va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jur Berns va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Chiel Zingstra va fer al minut 83 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jur Berns, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mario Jesús García-Márquez de Citro va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 219 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Remond Bosschaart va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Armando Flikkenschild, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Igor Segarić es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

FC Muette

Goles Goles

  • 109 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Durmuş Mahsut va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Armando Flikkenschild va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Saleem Al-Ghandi va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Vicente Guizaburoaga aquest no va estar a l'altura.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): Muette van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 55 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Claudio Abril no va ser gens encertat.