Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737694623

Amistoso 737694623 Información oficial sobre el partido 737694623 en Hattrick

15.09.2024 09:00:00

Dudynce FC Alineación oficial del equipo 'Dudynce FC' en el partido 4 - 3 Fc Szczepanki Alineación oficial del equipo 'Fc Szczepanki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dudynce FC Alineación oficial del equipo 'Dudynce FC' en el partido 2 - 1 Fc Szczepanki Alineación oficial del equipo 'Fc Szczepanki' en el partido
Tiene suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,6 % 21,2 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dudynce FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 27 (Gol por el centro): Stanisław Szwagrzyk de Dudynce va demostrar les seves habilitats al minut 27 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Leopold Matej va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 31.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Mieczysław Szynkiewicz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Dudynce.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Tomasz Wojtkowiak va donar a Dudynce un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 53 (Ocasión de contra de falta): Dudynce va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Mieczysław Szynkiewicz va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Dudynce, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Leopold Matej va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomasz Wojtkowiak de Dudynce es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maciej Kordyl de Dudynce amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Fc Szczepanki

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 10 minuts, el tirador de faltes del Szczepanki va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Nándor Babári, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 21 (Gol de penalti): Passaven 21 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Wisis Speyer va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 190 Minuto 51 (Gol de falta): En Nándor Babári va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jakub Karolak.