Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737694432

Amistoso (Int.) 737694432 Información oficial sobre el partido 737694432 en Hattrick

15.09.2024 22:00:00

The Happy Happy Dopamine Club Alineación oficial del equipo 'The Happy Happy Dopamine Club' en el partido 2 - 3 Fla Careca F.C. Alineación oficial del equipo 'Fla Careca F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
The Happy Happy Dopamine Club Alineación oficial del equipo 'The Happy Happy Dopamine Club' en el partido 6 - 1 Fla Careca F.C. Alineación oficial del equipo 'Fla Careca F.C.' en el partido
Es un cenizo 5.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Happy Happy Dopamine Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Felice Lodi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Dopamine.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dopamine va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Edmundo Salamanca progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El Dopamine ho intentava per la dreta per mitjà de Edmundo Salamanca, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 61 (Ocasión de falta): En Umberto Falconio es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Agustín Julio Bassedas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 225 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Edmundo Salamanca gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Dopamine per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 76, quan Benny Syrett va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Fla Careca F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 62 (Gol por el centro): Un mica després, Denis Belizaire de Careca va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): El Careca era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Pierre-Adrien Ferret va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 174 Minuto 77 (Gol de penalti): Careca va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Pierre-Adrien Ferret va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Kondratiy Veldin va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Lukas Liebisch. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Careca va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan César Citjo va quedar-se sol davant el porter Raul Rembò, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Matteo Presti va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 235 Minuto 70 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Pierre-Adrien Ferret, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.