Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737693800

Amistoso 737693800 Información oficial sobre el partido 737693800 en Hattrick

14.09.2024 14:00:00

Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido 2 - 1 DreamTeamLalam Alineación oficial del equipo 'DreamTeamLalam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido 2 - 1 DreamTeamLalam Alineación oficial del equipo 'DreamTeamLalam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,8 % 29,8 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scorpions C.F

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): José Vicente Barruso va marcar al minut 21 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Sergio Coque va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Scorpiones i marcant el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Isaac Moncayo va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Gabriel Fuster Medina gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Arceo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

DreamTeamLalam

Goles Goles

  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Un mica després, Eusebio Da Cortà de DreamTeamLalam va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del DreamTeamLalam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Diamantino 'Diamante Negro' Moutinho, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Manuel Roelas va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Luis Arceo de DreamTeamLalam va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Diamantino 'Diamante Negro' Moutinho al minut 30 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Eusebio Da Cortà al minut 33 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): DreamTeamLalam va estar a punt d'empatar al 51 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Csaba Zakariás que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 260 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Eusebio Da Cortà va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Csaba Zakariás de DreamTeamLalam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Roelas de DreamTeamLalam es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.