Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737690736

Amistoso (Int., RC) 737690736 Información oficial sobre el partido 737690736 en Hattrick

14.09.2024 21:00:00

la scapulaire Alineación oficial del equipo 'la scapulaire' en el partido 4 - 2 Atlético Uzumaki Alineación oficial del equipo 'Atlético Uzumaki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
la scapulaire Alineación oficial del equipo 'la scapulaire' en el partido 2 - 1 Atlético Uzumaki Alineación oficial del equipo 'Atlético Uzumaki' en el partido
Tiene suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,9 % 33,9 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la scapulaire

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Liviu Tencu va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. scapulaire empatava el partit, 1 a 1, al minut 23.
  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Sándor Nádasdy el va rematar Kaci Boualia amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 135 Minuto 38 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Liviu Tencu va demostrar la seva experiència quan al minut 38 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 1. És un murri!
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, scapulaire va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Liviu Tencu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a scapulaire va estar a punt d'arribar en un córner. En Matić Zavázal va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): scapulaire van sortir al contraatac al minut 37, però Liviu Tencu va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Ângelo Luís Pereira Nunes de scapulaire va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atlético Uzumaki

Goles Goles

  • 108 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible (general)): Nicolàs Selva de Atlético va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Iñaki Abondaño que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 152 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Atlético va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Jordi Soares va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): El Atlético va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 3 amb un llançament de falta perillós. En Juan Casaprín però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Nicolàs Selva la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Atlético havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 250 Minuto 79 (Ocasión de falta): Després de 79 minuts, Juan Casaprín va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Antero Dias Garcia el va poder desviar a córner.