Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737690413

Amistoso 737690413 Información oficial sobre el partido 737690413 en Hattrick

14.09.2024 12:00:00

il grande bracchetto Alineación oficial del equipo 'il grande bracchetto' en el partido 4 - 1 Magia Bianca Alineación oficial del equipo 'Magia Bianca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
il grande bracchetto Alineación oficial del equipo 'il grande bracchetto' en el partido 2 - 0 Magia Bianca Alineación oficial del equipo 'Magia Bianca' en el partido
Tiene suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

il grande bracchetto

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els seguidors del bracchetto contenien la respiració mentre en Matteo Sperlinga s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 27 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de bracchetto. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Riccardo Zanoli xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de bracchetto va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Michele Cipri progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Giuliano Ergoi de bracchetto va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Giuliano Ergoi va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 208 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Giuliano Ergoi va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Riccardo Zanoli aquest no va estar a l'altura.

Magia Bianca

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Raffaello Bettio va acabar en una passada genial cap al jugador de Bianca Matteo Burdi, que va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Luis Trujillo va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.