Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737681553

Amistoso 737681553 Información oficial sobre el partido 737681553 en Hattrick

14.09.2024 19:15:00

Chivas Dietlikon C.D. Alineación oficial del equipo 'Chivas Dietlikon C.D.' en el partido 2 - 2 Sporting CP Suiza Alineación oficial del equipo 'Sporting CP Suiza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chivas Dietlikon C.D. Alineación oficial del equipo 'Chivas Dietlikon C.D.' en el partido 2 - 1 Sporting CP Suiza Alineación oficial del equipo 'Sporting CP Suiza' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,4 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chivas Dietlikon C.D.

Goles Goles

  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Passats 48 minuts, Maxime Roux, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. CDCD es posava per davant!
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del CDCD s'esgargamellaven dempeus per esperonar Maxime Roux que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 78 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Bittor Dañobeitia va fer al minut 19 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Adalbert Franquesa, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Bittor Dañobeitia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CDCD.

Sporting CP Suiza

Goles Goles

  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Sporting C sabia com jugar al contraatac, i al minut 59, Raoul Brendli va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Sporting C va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 77. Niko Hyvönen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25, Adalbert Moss de Sporting C va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vinzenz Jehle de Sporting C es va guanyar la targeta groga merescudament.