Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737667708

Copa 737667708 Información oficial sobre el partido 737667708 en Hattrick

18.09.2024 23:10:00

Club Atlético River Platee Alineación oficial del equipo 'Club Atlético River Platee' en el partido 0 - 3 LOBO_JUNIORS Alineación oficial del equipo 'LOBO_JUNIORS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Atlético River Platee Alineación oficial del equipo 'Club Atlético River Platee' en el partido 0 - 1 LOBO_JUNIORS Alineación oficial del equipo 'LOBO_JUNIORS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético River Platee

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atlético va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 83, però en Franco Baratta va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Walter Osvaldo Ezquerra de Atlético es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

LOBO_JUNIORS

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): LOBO_JUNIORS va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Lambert Mordant.
  • 187 Minuto 19 (Gol tiro lejano): Era obvi que el LOBO_JUNIORS volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 19 van aconseguir marcar quan en Sebastian-Daniel Mârzac va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 2.
  • 180 Minuto 33 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 33 pels visitants. En Lambert Mordant va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Alvear, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 24 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. LOBO_JUNIORS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 287 Minuto 58 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Eugenio Virzì ja els havia advertit que el porter contrari, en Paulo Esteban Espina, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Renaat Krabbé es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, el LOBO_JUNIORS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jean Osterwalder s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Renaat Krabbé va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.