Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737662413

Copa 737662413 Información oficial sobre el partido 737662413 en Hattrick

18.09.2024 22:40:00

Deotro_Toke Alineación oficial del equipo 'Deotro_Toke' en el partido 0 - 5 C.D Villa Caupolicán Alineación oficial del equipo 'C.D Villa Caupolicán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Deotro_Toke Alineación oficial del equipo 'Deotro_Toke' en el partido 1 - 5 C.D Villa Caupolicán Alineación oficial del equipo 'C.D Villa Caupolicán' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deotro_Toke

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 60 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 60. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Enrique Magnani la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

C.D Villa Caupolicán

Goles Goles

  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): En Marciano Morgado conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-1
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, Caupolicán va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jim Barrios, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, Rodrigo Orduña va augmentar l'avantatge de Caupolicán a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Adrián Acevedo va aprofitar un error defensiu al minut 61, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Caupolicán.
  • 136 Minuto 79 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Jorge Montero Escobar va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Marciano Morgado se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 5 al minut 79 per a Caupolicán.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marciano Morgado ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Cris Larrain va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 21. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Caupolicán al minut 34, però el xut de Cris Larrain va topar amb la tanca defensiva.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ramón Cigarán. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 205 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Alejandro Albuerne va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Odilón Ceron, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marciano Morgado de Caupolicán va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Albuerne de Caupolicán la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Acevedo de Caupolicán es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.