Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737657808

Copa 737657808 Información oficial sobre el partido 737657808 en Hattrick

18.09.2024 22:05:00

Jose Mourinho's Special Ones Alineación oficial del equipo 'Jose Mourinho's Special Ones' en el partido 1 - 2 Neubau 54 Grenadians Alineación oficial del equipo 'Neubau 54 Grenadians' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jose Mourinho's Special Ones Alineación oficial del equipo 'Jose Mourinho's Special Ones' en el partido 1 - 1 Neubau 54 Grenadians Alineación oficial del equipo 'Neubau 54 Grenadians' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jose Mourinho's Special Ones

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): The One's prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Roland Edgell va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de The One's, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Johnny Matos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Nicholas Meredith va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pavel Pirozhnikov va superar els defenses rivals per velocitat al minut 72 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de The One's va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Junior Ogilvie, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 94 (Ocasión de contra por la derecha): Pavel Pirozhnikov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de The One's que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roland Edgell de The One's va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Neubau 54 Grenadians

Goles Goles

  • 190 Minuto 84 (Gol de falta): En Jean-Bernard Portron conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-1
  • 170 Minuto 103 (Gol de falta): Grenadians va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Alojz Škrbina.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 34 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Alojz Škrbina gairebé marca per a Grenadians al minut 34 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 260 Minuto 36 (Ocasión de falta): Amb 36 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Alojz Škrbina va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Mathias Alexander Schmielau quasi aconsegueix empatar per Grenadians al minut 73, però Raúl Valderrama va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Olimpiu Lacă va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 260 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Alojz Škrbina, al minut 81 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jean-Bernard Portron quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 271 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lazar Vojnović que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Ennio Meza de Grenadians va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.