Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737656639

Copa 737656639 Información oficial sobre el partido 737656639 en Hattrick

18.09.2024 21:45:00

sbo marricos Alineación oficial del equipo 'sbo marricos ' en el partido 1 - 4 LusitanosGC Alineación oficial del equipo 'LusitanosGC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
sbo marricos Alineación oficial del equipo 'sbo marricos ' en el partido 2 - 5 LusitanosGC Alineación oficial del equipo 'LusitanosGC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sbo marricos

Goles Goles

  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ignacio Espar trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 3 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Francesco Begnoni va intentar anar-se'n per velocitat al minut 3 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Victor Antonio Astilla hauria d'haver estat gol al minut 20 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Lázaro de marricos es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

LusitanosGC

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de LusitanosGC va ser finalitzada des de l'esquerra per Alvis Ozoliņš al minut 11. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Junior Minsart va augmentar l'avantatge de LusitanosGC a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al 58 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a LusitanosGC augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Rok Premrl es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Maurício Castro va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Rok Premrl de LusitanosGC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.