Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737654890

Copa 737654890 Información oficial sobre el partido 737654890 en Hattrick

18.09.2024 21:45:00

LibertyCity FC Alineación oficial del equipo 'LibertyCity FC' en el partido 0 - 7 CDNacional_Madeira Alineación oficial del equipo 'CDNacional_Madeira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LibertyCity FC Alineación oficial del equipo 'LibertyCity FC' en el partido 0 - 4 CDNacional_Madeira Alineación oficial del equipo 'CDNacional_Madeira' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LibertyCity FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip LibertyCity Gaspar Lobo quasi marca al minut 23 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ângelo Aleixo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Rui Santa de LibertyCity la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eugénio Chaves de LibertyCity amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CDNacional_Madeira

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): CDNacional_Madeira va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 31. Jan Váša va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, CDNacional_Madeira va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pasindu Peiris.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, CDNacional_Madeira va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Pasindu Peiris, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CDNacional_Madeira. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Riechedly Rozendal xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Pasindu Peiris va augmentar l'avantatge de CDNacional_Madeira a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Lubomír Snopek de CDNacional_Madeira l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 79 de partit.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, un xut de Jan Váša des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 7 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Mieczysław Mioduszewski quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jan Váša després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Leonel Castanheira va poder desviar-lo a córner.