Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737652805

Amistoso (Int.) 737652805 Información oficial sobre el partido 737652805 en Hattrick

14.09.2024 12:00:00

Antonio Sapia Team III Alineación oficial del equipo 'Antonio Sapia Team III' en el partido 2 - 0 Bugsys Bunnies Besties Alineación oficial del equipo 'Bugsys Bunnies Besties' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Antonio Sapia Team III Alineación oficial del equipo 'Antonio Sapia Team III' en el partido 2 - 0 Bugsys Bunnies Besties Alineación oficial del equipo 'Bugsys Bunnies Besties' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antonio Sapia Team III

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Anthony Peta va donar a Antonio un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Emiliano Azzato va incrementar l'avantatge de Antonio amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Triple B. La jugada d'estratègia del Antonio per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Emiliano Azzato va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Bugsys Bunnies Besties

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 82 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Senna Hendrix va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alessio Tornincasa per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.