Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737650310

Copa 737650310 Información oficial sobre el partido 737650310 en Hattrick

18.09.2024 19:45:00

Northwest City 2 Alineación oficial del equipo 'Northwest City 2' en el partido 0 - 8 AC Dolphins Podlesí Alineación oficial del equipo 'AC Dolphins Podlesí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Northwest City 2 Alineación oficial del equipo 'Northwest City 2' en el partido 1 - 4 AC Dolphins Podlesí Alineación oficial del equipo 'AC Dolphins Podlesí' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Northwest City 2

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Romuald Njingum va poder marcar per a Northwest en un servei de cantonada picat per en Karl Junior Akono quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Ebenezer Chi de Northwest va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

AC Dolphins Podlesí

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Tadeáš Jiroušek va posar els visitants Dolphins per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): Dolphins va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alfons Chmela, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Matić Cimburek que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Vladimír Hegar va augmentar l'avantatge de Dolphins a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Matić Cimburek va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jan Žiga va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 5 al minut 30.
  • 107 Minuto 63 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Vladimír Hegar! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 6.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Matić Cimburek, que va ser qui va marcar 0 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 0 - 8 per sobre quan Tadeáš Jiroušek va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Hugo Volek, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Dolphins va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 284 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Emanuel Loužil de Dolphins al minut 86 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tadeáš Jiroušek de Dolphins la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.