Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737647975

Copa 737647975 Información oficial sobre el partido 737647975 en Hattrick

18.09.2024 19:00:00

Lindarve BK Alineación oficial del equipo 'Lindarve BK' en el partido 3 - 2 Lövnäs Lunatics Alineación oficial del equipo 'Lövnäs Lunatics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lindarve BK Alineación oficial del equipo 'Lindarve BK' en el partido 2 - 0 Lövnäs Lunatics Alineación oficial del equipo 'Lövnäs Lunatics' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lindarve BK

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Bo-Arne Larsson va donar a Lindarve un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Lindarve a 2 - 0. Khosro Ferdosi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 90 minuts, Khosro Ferdosi va superar per velocitat Ante Larsson per posar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Lindarve ho intentava per la dreta per mitjà de Ludvig Nessér, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): En Juho Valta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Edin Kozić de Lindarve va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lövnäs Lunatics

Goles Goles

  • 154 Minuto 58 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Daniel Voicu. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 78 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Mahmut Sami Çağdaş de Lunatics marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mahmut Sami Çağdaş va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Emir Kolašinac va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19 Torgny Ragnmo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Stig-Olof Haraldsson va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 20, en un 1 contra 1 amb el porter, però Stig-Olof Haraldsson va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Mats Renland des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Aid Hodžić per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 63, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.