Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737646662

Copa 737646662 Información oficial sobre el partido 737646662 en Hattrick

18.09.2024 19:00:00

The wanna fight squad Alineación oficial del equipo 'The wanna fight squad' en el partido 1 - 2 Glimi Dwarfs Alineación oficial del equipo 'Glimi Dwarfs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The wanna fight squad Alineación oficial del equipo 'The wanna fight squad' en el partido 0 - 3 Glimi Dwarfs Alineación oficial del equipo 'Glimi Dwarfs' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The wanna fight squad

Goles Goles

  • 138 Minuto 99 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Maximiliano Frade la va rematar Marcel Dohmeyer amb una magnífica volea que va fer pujar per a wanna el 1 - 1.

Glimi Dwarfs

Goles Goles

  • 174 Minuto 93 (Gol de penalti): Quan passaven 93 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Glimi Dwarfs. En Tilman Réamur va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 172 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Glimi Dwarfs va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 102. Hinz Instinske va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, un refús desafortunat de Jörg Hein Kainer, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hinz Instinske no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Luigi Arconte va estar a punt de posar per davant a Glimi Dwarfs amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jörg Hein Kainer va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Pedro Hidalgo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 53 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Glimi Dwarfs va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jörg Hein Kainer va desviar el xut final de Salvatore Lionetti després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Sascha Dogondke va marcar al minut 84 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Glimi Dwarfs va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Zikri Hardiyanto va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 219 Minuto 107 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Pedro Hidalgo va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Tilman Réamur, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.