Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737643248

Copa 737643248 Información oficial sobre el partido 737643248 en Hattrick

18.09.2024 18:50:00

Barret de Palla Alineación oficial del equipo 'Barret de Palla' en el partido 0 - 1 Garamba Dragons Alineación oficial del equipo 'Garamba Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barret de Palla Alineación oficial del equipo 'Barret de Palla' en el partido 1 - 2 Garamba Dragons Alineación oficial del equipo 'Garamba Dragons' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,4 % 55,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barret de Palla

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 28 en Jean-Christophe Kasakembe ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Nate Truong el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Garamba Dragons

Goles Goles

  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Garamba va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 75. Thaworn Sirirattana va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Yvo Polderman, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Es duien 42 minuts de partit jugats quan Hui-Won Im va estar a punt de posar per davant a Garamba amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Erik Matulović va impedir un gol cantat.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Garamba Fraser Anderson quasi marca al minut 60 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Yvo Polderman l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.