Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737640349

Copa 737640349 Información oficial sobre el partido 737640349 en Hattrick

18.09.2024 18:00:00

Saneik Alineación oficial del equipo 'Saneik' en el partido 2 - 3 dEVLIn Alineación oficial del equipo 'dEVLIn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Saneik Alineación oficial del equipo 'Saneik' en el partido 2 - 1 dEVLIn Alineación oficial del equipo 'dEVLIn' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,2 % 31,1 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saneik

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Daniel Giovanni Acosta va anar directament als peus de Tomasz Błachowicz que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Saneik va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 55 Chrystian Cielemęcki va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Saneik va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Chrystian Cielemęcki en un 1 contra 1 amb el porter Pietro Claudio Cossellu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Snorre Haave va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Pietro Claudio Cossellu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Snorre Haave va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lauri Lähdemäki de Saneik la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

dEVLIn

Goles Goles

  • 163 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 4. L'anotador per dEVLIn va ser Brandon Ting, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 74 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Patrick Oehrli marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 86, Menelao Freccia va pentinar un córner cap al segon pal que Brandon Ting va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): dEVLIn van sortir al contraatac al minut 31, però Ruben Radevich va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.