Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737633661

Copa 737633661 Información oficial sobre el partido 737633661 en Hattrick

18.09.2024 18:00:00

the lol fc Alineación oficial del equipo 'the lol fc' en el partido 5 - 7 TeHaEsy Alineación oficial del equipo 'TeHaEsy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
the lol fc Alineación oficial del equipo 'the lol fc' en el partido 2 - 1 TeHaEsy Alineación oficial del equipo 'TeHaEsy' en el partido
Tiene bastante suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,2 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the lol fc

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Marcel Żółtowski va anar directament als peus de Przemysław Mucek que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): El jugador Janusz Gajcy de the, després de 51 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Els seguidors del the contenien la respiració mentre en Strzeżysław Uryga s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Józef Jusiak va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Ernest Zarzeka arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 70 quan Józef Jusiak de the gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 290 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Janusz Gajcy va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del the van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Józef Jusiak, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Andrzej Lapeta al minut 106 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Janusz Gajcy va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Przemysław Mucek de the amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de the Stanisław Mendofik no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Andrzej Lapeta es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Józef Jusiak va xutar fora per a the, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de the, Strzeżysław Uryga, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Oskar Cygal de the va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

TeHaEsy

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Waldemar Wałek va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 76 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ady Thielgen.
  • 161 Minuto 108 (Gol por el centro): Al minut 108 en Jan Matujewicz va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Janusz Kopala va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ady Thielgen.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Albert Cisek de TeHaeSy, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Stanisław Mendofik en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Stanisław Zawolski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a TeHaeSy.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Jan Matujewicz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de TeHaeSy Sławomir Wacławek no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Stanisław Mendofik es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 7.