Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737628612

Copa 737628612 Información oficial sobre el partido 737628612 en Hattrick

18.09.2024 17:00:00

SC Fryslân Alineación oficial del equipo 'SC Fryslân' en el partido 1 - 5 FCRoen Alineación oficial del equipo 'FCRoen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SC Fryslân Alineación oficial del equipo 'SC Fryslân' en el partido 1 - 3 FCRoen Alineación oficial del equipo 'FCRoen' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Fryslân

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Remond Ravesteijn de Fryslân la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Albert-Henk Geelhoed de Fryslân va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FCRoen

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ephraim IJzerman que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a FCRoen.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Ed van den Eijnde va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 125 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Selwyn Bastiaens va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 2.
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): FCRoen va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Robbin Beemster va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 70 de partit va donar a FCRoen l'avantatge per 1 - 4. Sep Nienhuis en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, un xut de Ephraim IJzerman des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Gied Claassen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Robbin Beemster, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Robbin Beemster va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sep Nienhuis de FCRoen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.