Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737622884

Amistoso (Int.) 737622884 Información oficial sobre el partido 737622884 en Hattrick

14.09.2024 22:00:00

Ponte Cabreira Alineación oficial del equipo 'Ponte Cabreira' en el partido 4 - 2 engaña pichanga f.c. Alineación oficial del equipo 'engaña pichanga f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ponte Cabreira Alineación oficial del equipo 'Ponte Cabreira' en el partido 3 - 3 engaña pichanga f.c. Alineación oficial del equipo 'engaña pichanga f.c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,9 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ponte Cabreira

Goles Goles

  • 105 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Tony Davies rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Redbad Weijnen, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cabreira contenien la respiració mentre en Tony Davies s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Gervásio Marcela va incrementar l'avantatge de Cabreira amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Nikolas Fotsis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, Gervásio Marcela arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

engaña pichanga f.c.

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Samuel Asare que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a pichanga.
  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Un mica després, Francesco Risaliti de pichanga va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Samuel Asare va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivan Dzhelenski.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cesare Panduri de pichanga es va guanyar la targeta groga merescudament.