Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737595685

Copa 737595685 Información oficial sobre el partido 737595685 en Hattrick

18.09.2024 13:00:00

Schokkies Alineación oficial del equipo 'Schokkies' en el partido 6 - 7 Dolby Digitals Alineación oficial del equipo 'Dolby Digitals' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Schokkies Alineación oficial del equipo 'Schokkies' en el partido 0 - 5 Dolby Digitals Alineación oficial del equipo 'Dolby Digitals' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schokkies

Goles Goles

  • 100 Minuto 33 (Gol de falta): Al minut 33, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Abdelkader Bankhas anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Schokkies una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Călin Erhan, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Temujin Temujin va fer una magnífica aturada al minut 73, tot i el bon llançament de falta de Abdelkader Bankhas.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 80 minuts, en Damon De Bièvre no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 104 per blocar una centrada d'en Damon De Bièvre va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Schokkies.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Vladimir Trenteseaux de Schokkies anava molt fort i col·locat però Temujin Temujin no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Schokkies, Damon De Bièvre, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Schokkies Abdelkader Bankhas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Temujin Temujin es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Tiberius Fratu de Schokkies, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Temujin Temujin en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Schokkies Călin Erhan va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Fred Beaujean va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Nigel Hoeneveld xutant per a Schokkies va fer anar la pilota just on la volia, però Temujin Temujin, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Dolby Digitals

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Hólmgeir Gylfason va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joseph-Antoine Kabirou de Digitals l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 32 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Digitals va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Vladimir Trenteseaux va desviar el xut final de Hermo Retschnik després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mario Faltinelli que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Joseph-Antoine Kabirou no va ser aprofitada per en José Vicente González que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 273 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): En Danny Coughlan va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mario Faltinelli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Danny Coughlan de Digitals es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Temujin Temujin de Digitals va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Tómas Brynleifsson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jorge dos Reis, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Vladimir Trenteseaux va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Digitals i 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Hólmgeir Gylfason anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Digitals.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Danny Coughlan va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Digitals, José Patrício, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Hermo Retschnik va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 7.