Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737582239

Copa 737582239 Información oficial sobre el partido 737582239 en Hattrick

18.09.2024 12:00:00

Satanasticos FC Alineación oficial del equipo 'Satanasticos FC' en el partido 8 - 7 guerreros_del_césped Alineación oficial del equipo 'guerreros_del_césped' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Satanasticos FC Alineación oficial del equipo 'Satanasticos FC' en el partido 0 - 3 guerreros_del_césped Alineación oficial del equipo 'guerreros_del_césped' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Satanasticos FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 13, indicava inequívocament que en Hakan Arda Araz va saber trobar la xarxa rival. Satanasticos desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): El Satanasticos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Nawfal Athoumani va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 97 (Gol evento especial córner peinado): En Renato Adrianopoli entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Satanasticos, un peu providencial d'en Gerbrand Wesenhagen va situar el 3-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sergio Sancho estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Djabir Bacar, als 70 minuts, va fallar per ben poc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Francisco Jaraba va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Satanasticos Guillermo Rivero Pastor va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Sergio Sancho anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Satanasticos.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Laurín Briceño de Satanasticos és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 6 - 5.
  • 057 Minuto 129 (Penalti marcado (nervioso)): Enrique Calbetón de Satanasticos va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Peter Bernt s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 7 - 6.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Djabir Bacar de Satanasticos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Peter Bernt en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 7.

guerreros_del_césped

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Roberto Barboza que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): El jugador visitant Serxio Facheira va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 83 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 98 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 98. L'anotador per guerreros_del_céspe va ser Remi Saenz Soria, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Lucas Zambrana quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Petar Bashev per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 32, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Serxio Facheira va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Guillermo Rivero Pastor, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 115 (Ocasión por la derecha): En Roberto Barboza va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 119 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Sánchez de guerreros_del_céspe es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de guerreros_del_céspe, Serxio Facheira, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Damián Cartelos de guerreros_del_céspe va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de guerreros_del_céspe Bernardino Rotaetxeuriante no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Guillermo Rivero Pastor es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): En Manuel Sánchez no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Guillermo Rivero Pastor encara el va fer més i el marcador va situar-se 6 - 6 per a guerreros_del_céspe.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Remi Saenz Soria de guerreros_del_céspe, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Guillermo Rivero Pastor en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 7.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de guerreros_del_céspe, Lucas Zambrana, col·locà la pilota just a les mans d'en Guillermo Rivero Pastor. El marcador: 8 - 7.