Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737553467

Copa 737553467 Información oficial sobre el partido 737553467 en Hattrick

18.09.2024 08:00:00

BOZKURTLAR Alineación oficial del equipo 'BOZKURTLAR' en el partido 1 - 0 TÜRKOĞLU F.C. Alineación oficial del equipo 'TÜRKOĞLU F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BOZKURTLAR Alineación oficial del equipo 'BOZKURTLAR' en el partido 1 - 1 TÜRKOĞLU F.C. Alineación oficial del equipo 'TÜRKOĞLU F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,3 % 9,0 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BOZKURTLAR

Goles Goles

  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 els aficionats van embogir quan en Raül Terol va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de BOZKURTLAR.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): BOZKURTLAR van sortir al contraatac amb encert al minut 20, però Igor Kosynkin no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del TÜRKOĞLU. La jugada d'estratègia del BOZKURTLAR per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Raül Terol va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 205 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Raül Terol de BOZKURTLAR va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Igor Kosynkin al minut 75 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

TÜRKOĞLU F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Karl Arthur que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): TÜRKOĞLU va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan David Berger va quedar-se sol davant el porter Zsolt Borivoj, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Yaro Diels de TÜRKOĞLU va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Artur Branco Ribeiro.