Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737551104

Copa 737551104 Información oficial sobre el partido 737551104 en Hattrick

18.09.2024 07:00:00

NT ZHIYUN FC Alineación oficial del equipo 'NT ZHIYUN FC' en el partido 5 - 2 iyys Alineación oficial del equipo 'iyys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NT ZHIYUN FC Alineación oficial del equipo 'NT ZHIYUN FC' en el partido 2 - 1 iyys Alineación oficial del equipo 'iyys' en el partido
Tiene bastante suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,7 % 12,9 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NT ZHIYUN FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al ZHIYUN una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En 丘 (Qiu) 瑞方 (Ruifang), de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 30.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ângelo Matos Soares va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 37.
  • 120 Minuto 78 (Gol de falta): Una falta al minut 78 va provocar un lliure directe. Ângelo Matos Soares el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 3 - 2, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar 丘 (Qiu) 瑞方 (Ruifang), que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a ZHIYUN.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Als 90 minuts de joc, els nois de ZHIYUN van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ângelo Matos Soares augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a ZHIYUN per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 丘 (Qiu) 瑞方 (Ruifang), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En 丘 (Qiu) 瑞方 (Ruifang) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ZHIYUN se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Krzysztof Ciepil. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

iyys

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Marvin De La Barca que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Danilo Devanna va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Danilo Devanna va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.