Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737546962

Copa 737546962 Información oficial sobre el partido 737546962 en Hattrick

18.09.2024 04:00:00

Olimpia KCh Alineación oficial del equipo 'Olimpia KCh' en el partido 1 - 2 Halos Boyz Alineación oficial del equipo 'Halos Boyz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olimpia KCh Alineación oficial del equipo 'Olimpia KCh' en el partido 1 - 1 Halos Boyz Alineación oficial del equipo 'Halos Boyz' en el partido
Tiene un resultado normal 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,1 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olimpia KCh

Goles Goles

  • 120 Minuto 37 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Daniel de Liz al minut 37, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Olimpia i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Olimpia ho intentava per la dreta per mitjà de Ken Turan, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): Olimpia va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Daniel de Liz va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 99 (Ocasión de contra por la derecha): Daniel de Liz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Olimpia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Halos Boyz

Goles Goles

  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 88, el Halos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en DJ Soamoa, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 139 Minuto 95 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Jamie Anania va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Andrea Santoruvo.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Halos al minut 19, però el xut de Shaun Wyatt va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Shaun Wyatt de Halos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.