Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737541420

Copa 737541420 Información oficial sobre el partido 737541420 en Hattrick

17.09.2024 21:15:00

Golden Smugglers - Gabrovo Alineación oficial del equipo 'Golden Smugglers - Gabrovo' en el partido 1 - 2 Liceto na Boga Trifon Ivanov Alineación oficial del equipo 'Liceto na Boga Trifon Ivanov' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Golden Smugglers - Gabrovo Alineación oficial del equipo 'Golden Smugglers - Gabrovo' en el partido 1 - 1 Liceto na Boga Trifon Ivanov Alineación oficial del equipo 'Liceto na Boga Trifon Ivanov' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,1 % 6,4 % 72,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golden Smugglers - Gabrovo

Goles Goles

  • 108 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Lyuben Hristov és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Lucio Scatozza perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 125 Minuto 92 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Krasimir Naumov va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Lyuben Hristov va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alexander Mihov rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): G fuckers van sortir al contraatac al minut 58, però Lucio Scatozza va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): El G fuckers va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ignat Metodiev la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Liceto na Boga Trifon Ivanov

Goles Goles

  • 187 Minuto 81 (Gol tiro lejano): En Angel Todorov conduïa pel cercle central i, veient a en Gustave Bonhomme desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 57 (Ocasión tiro lejano): Al minut 57 un refús amb el peu d'en Jesse Lopez va anar a parar als peus del Angel Todorov que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 83 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Gerónimo Tolengo ja els havia advertit que el porter contrari, en Jesse Lopez, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Vito 'The Vampire' Piattelli de Liceto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.