Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737537724

Copa 737537724 Información oficial sobre el partido 737537724 en Hattrick

17.09.2024 20:30:00

clong Alineación oficial del equipo 'clong' en el partido 3 - 6 Israel Crazy Dolphins Alineación oficial del equipo 'Israel Crazy Dolphins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
clong Alineación oficial del equipo 'clong' en el partido 1 - 9 Israel Crazy Dolphins Alineación oficial del equipo 'Israel Crazy Dolphins' en el partido
Tiene suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

clong

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 2 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Hagay Kremberg llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): clong va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Achiezer Ben-Dayan va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els seguidors del clong contenien la respiració mentre en Evgeniy Timchuk s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emmanuil Sadovnichiy de clong es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Israel Crazy Dolphins

Goles Goles

  • 151 Minuto 19 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 19 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Józef Agaciak.
  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Józef Agaciak va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 63.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): ICD van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 81, quan Brad Graf va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a ICD prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Brad Graf.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, ICD va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Wulfram Reppenholt, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Tom Nir va ser l'anotador del 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Reves Tinfena quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ICD la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 209 Minuto 80 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Regev Meir, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a clong, però Yonadav Gissin no va poder encertar el xut.