Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737536127

Copa 737536127 Información oficial sobre el partido 737536127 en Hattrick

17.09.2024 20:30:00

SEXES 2 Alineación oficial del equipo 'SEXES 2' en el partido 0 - 6 The Rifflers Alineación oficial del equipo 'The Rifflers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SEXES 2 Alineación oficial del equipo 'SEXES 2' en el partido 1 - 1 The Rifflers Alineación oficial del equipo 'The Rifflers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,6 % 14,6 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SEXES 2

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 2 en Refael Tuchman ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Avram Mualem el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Eli Weidenfeld va enviar un xut des de 40 metres al minut 30, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Eli Weidenfeld va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Avram Mualem de SEXES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Shoham Moyal de SEXES va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

The Rifflers

Goles Goles

  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Rifflers eren letals, i Avihai Kelman va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Thabet 'Speedy' Mahdy de Rifflers va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a Rifflers l'avantatge per 0 - 3. Evaristo Miguel en va ser l'anotador.
  • 105 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Joan Caugant va descol·locar totalment la defensa contrària i Zdzisław Kowarski no va perdonar i va marcar el 0 - 4.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Zdzisław Kowarski va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 0 - 5 per a Rifflers.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Zdzisław Kowarski estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Avihai Kelman va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 6 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Evaristo Miguel va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.