Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737531347

Amistoso (Int., RC) 737531347 Información oficial sobre el partido 737531347 en Hattrick

15.09.2024 09:00:00

Legia Grabowiec II Alineación oficial del equipo 'Legia Grabowiec II' en el partido 3 - 0 Deportivo Panteras San José Alineación oficial del equipo 'Deportivo Panteras San José' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Legia Grabowiec II Alineación oficial del equipo 'Legia Grabowiec II' en el partido 0 - 2 Deportivo Panteras San José Alineación oficial del equipo 'Deportivo Panteras San José' en el partido
Tiene bastante suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legia Grabowiec II

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Grabowiec eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 26, Gustaw Korol va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): El jugador Gustaw Korol de Grabowiec es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Grabowiec va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 90, quan Dawid Jurowski, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Krzysztof Pisanko va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Grabowiec.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Shahyar Imanpour, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Grabowiec va anar a parar a la dreta de l'atac on en Krzysztof Pisanko, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gustaw Korol de Grabowiec amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Deportivo Panteras San José

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de Mirosław Bujacz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gholoom Al-Mannai no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Antonio Errico va marcar al minut 25 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 31, en un 1 contra 1 amb el porter, però Mirosław Bujacz va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Antonio Errico des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Cassio Amurri, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ramón Pizarro va fer una jugada per la banda esquerra, però Mirosław Bujacz va aturar el seu xut.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Cassio Amurri ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 82, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Ramón Pizarro.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Gholoom Al-Mannai va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Mirosław Bujacz no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Errico de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.