Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737526091

Copa 737526091 Información oficial sobre el partido 737526091 en Hattrick

17.09.2024 19:00:00

Regolution Alineación oficial del equipo 'Regolution' en el partido 0 - 4 Lokomotiv Pompa Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Pompa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Regolution Alineación oficial del equipo 'Regolution' en el partido 0 - 2 Lokomotiv Pompa Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Pompa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Regolution

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Giacomo Laneve de Regolution va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Danilo Defalchidu que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Regolution van sortir al contraatac amb encert al minut 86, però Abramo Stincone no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefano Scorziello de Regolution amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emanuele Tarzia.

Lokomotiv Pompa

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Rubén Lizarazu que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Lokomotiv.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Māris Šteinerts de Lokomotiv va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 38.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Claudio Fossella va augmentar l'avantatge de Lokomotiv a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Māris Šteinerts va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 0 - 4 per a Lokomotiv.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Lokomotiv quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rubén Lizarazu va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Lokomotiv va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rubén Lizarazu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de César Ségura després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Enzo Paolo Montanucci va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Rubén Lizarazu va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.