Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737526007

Copa 737526007 Información oficial sobre el partido 737526007 en Hattrick

17.09.2024 19:00:00

Querce United Alineación oficial del equipo 'Querce United' en el partido 2 - 5 Real Ferentino Alineación oficial del equipo 'Real Ferentino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Querce United Alineación oficial del equipo 'Querce United' en el partido 1 - 3 Real Ferentino Alineación oficial del equipo 'Real Ferentino' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,3 % 1,6 % 84,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Querce United

Goles Goles

  • 104 Minuto 27 (Gol de penalti): El públic de Querce va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 27, va xiular un penal pels locals. Mihai Voinea no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.
  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Zé Geraldo Valeriano va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Querce empatava el partit, 2 a 2, al minut 29.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Zé Geraldo Valeriano no s'ho podia creure.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Diego Garcia Neto hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Zulfan Yusri Dhiya havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Normunds Vaivars va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Serge Balkema de Querce va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Normunds Vaivars de Querce va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Harrison Wharton de Querce va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Ferentino

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): En Leone Dalla Pietra donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 6 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Joel Tortella va augmentar l'avantatge de Ferentino a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 174 Minuto 56 (Gol de penalti): Ferentino va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Pablo Javier Saraví va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Qatadah Al Jalahma va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Pablo Javier Saraví va enviar el seu xut al fons de la porteria: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Joel Tortella quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Ferentino quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Leone Dalla Pietra va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Javier Saraví.