Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737518106

Copa 737518106 Información oficial sobre el partido 737518106 en Hattrick

17.09.2024 19:00:00

real dorzano 2 Alineación oficial del equipo 'real dorzano 2' en el partido 0 - 5 Badaro Team Alineación oficial del equipo 'Badaro Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
real dorzano 2 Alineación oficial del equipo 'real dorzano 2' en el partido 1 - 2 Badaro Team Alineación oficial del equipo 'Badaro Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real dorzano 2

Badaro Team

Goles Goles

  • 170 Minuto 18 (Gol de falta): Badaro va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Andrei Leibovici.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, un xut de Andrei Leibovici des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 23 (Gol de falta): Al minut 23, una falta xutada per Andrei Leibovici va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Badaro. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 33 minuts, el tirador de faltes del Badaro va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Johan Tuchny, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Frank Mühlheim va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bollé Tandjigora va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Andrei Leibovici va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Rayen Loenersloot de Badaro va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 24 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Badaro van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Romeo de Nooijer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Romeo de Nooijer va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 62, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Eren Savgat, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Badaro va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Andrei Leibovici va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.