Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737517684

Copa 737517684 Información oficial sobre el partido 737517684 en Hattrick

17.09.2024 19:00:00

Supercharger United Alineación oficial del equipo 'Supercharger United' en el partido 1 - 5 Raging Angels Alineación oficial del equipo 'Raging Angels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Supercharger United Alineación oficial del equipo 'Supercharger United' en el partido 1 - 1 Raging Angels Alineación oficial del equipo 'Raging Angels' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Supercharger United

Goles Goles

  • 139 Minuto 52 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Serhii Khihlovskiy! Un inimaginable dribbling sobre Valentin-Marian Tutunaru va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 5 per a Supercharger.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Supercharger van sortir al contraatac al minut 42, però Ramazan Metik va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Supercharger van sortir al contraatac amb encert al minut 63, però Francesco Galiccia no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 80 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ramazan Metik, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Raging Angels

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Francisco Javier Zanetta que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18, Raging va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Silas Southworth, amb un xut sec des de la dreta.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): En Domenico Paganini va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Benard Xhelilaj la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Silas Southworth va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 39, i va fer pujar el 0 - 4 per a Raging.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Benard Xhelilaj arribés a peus de Silas Southworth, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Raging el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 35 per Mario Giulietti va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentin-Marian Tutunaru de Raging la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.