Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737517152

Copa 737517152 Información oficial sobre el partido 737517152 en Hattrick

17.09.2024 19:00:00

Perinaldo Alineación oficial del equipo 'Perinaldo' en el partido 5 - 2 Feleo Calcio 2023 Alineación oficial del equipo 'Feleo Calcio 2023' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Perinaldo Alineación oficial del equipo 'Perinaldo' en el partido 3 - 0 Feleo Calcio 2023 Alineación oficial del equipo 'Feleo Calcio 2023' en el partido
Tiene suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perinaldo

Goles Goles

  • 120 Minuto 28 (Gol de falta): Perinaldo va agafar avantatge al minut 28 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Walter Tiggelbeck fent així el 1 - 0.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Niko Pätsi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Perinaldo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joosu Kalliomäki! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Andrei Uglean va superar els defenses rivals per velocitat al minut 31 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Niko Pätsi va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Nevzat Candan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Visvaldis Epermanis va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 43 de joc.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Passaven 55 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Joosu Kalliomäki va rematar alt.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Perinaldo ho intentava per la dreta per mitjà de Holger Krüger, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): En Niko Pätsi del Perinaldo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Holger Krüger va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Walter Tiggelbeck de Perinaldo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Perinaldo Micha Stuebbe no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nevzat Candan es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Joosu Kalliomäki anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Perinaldo.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Walter Tiggelbeck de Perinaldo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Nevzat Candan en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 2.

Feleo Calcio 2023

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Als 36 minuts de partit, Haralampi Markovski de Calcio va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Calcio van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en César Gutiérrez-Solana.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Arthur Kruseman de Calcio, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Claes Henriksson sol davant la porteria al minut 44, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 71, en un 1 contra 1 amb el porter, però Micha Stuebbe va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de César Gutiérrez-Solana des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Visvaldis Epermanis de Calcio va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 107 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Visvaldis Epermanis va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Juan Sebastían Molina de Calcio va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): César Gutiérrez-Solana, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Micha Stuebbe va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Calcio i 4 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Arthur Kruseman va xutar fora per a Calcio, el marcador es va quedar igual: 5 - 2, ja es veia a venir!