Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737515639

Copa 737515639 Información oficial sobre el partido 737515639 en Hattrick

17.09.2024 19:00:00

SHAKE THE DISEASE Alineación oficial del equipo 'SHAKE THE DISEASE' en el partido 0 - 3 IMAESTRI Alineación oficial del equipo 'IMAESTRI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SHAKE THE DISEASE Alineación oficial del equipo 'SHAKE THE DISEASE' en el partido 1 - 2 IMAESTRI Alineación oficial del equipo 'IMAESTRI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,7 % 83,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SHAKE THE DISEASE

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DISEASE va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jörn Wochl va sortir per sobre el travesser.
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Andy Letko va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Fabrice Mirande per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Agostino Infantini va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Timofey Galtsov va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): DISEASE van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 84, però el xut de Jörn Wochl des de l'esquerra va sortir desviat.

IMAESTRI

Goles Goles

  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Viachaslau Khamecki la va convertir en gol amb un remat de cap en Fabrice Mirande tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 30 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Fabrice Mirande va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 0 - 2 per a IMAESTRI.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, 晁 (Chao) 文龙 (Wenlong) va augmentar l'avantatge de IMAESTRI a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de 晁 (Chao) 文龙 (Wenlong) que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 280 Minuto 83 (Ocasión de falta): Agustín Marcano va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Pablo Merino que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Loïc Beckmann quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Agustín Marcano, però la pilota va topar amb el travesser.