Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737512058

Copa 737512058 Información oficial sobre el partido 737512058 en Hattrick

17.09.2024 18:00:00

FC Teremoto Alineación oficial del equipo 'FC Teremoto' en el partido 3 - 2 Duffman United Alineación oficial del equipo 'Duffman United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Teremoto Alineación oficial del equipo 'FC Teremoto' en el partido 6 - 0 Duffman United Alineación oficial del equipo 'Duffman United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Teremoto

Goles Goles

  • 190 Minuto 49 (Gol de falta): En Filip Marunić conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-1
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Teremoto s'esgargamellaven dempeus per esperonar Arnold Oswald que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 89 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Arnold Oswald ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Teremoto es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Franco Pontiroli Gobbi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Teremoto.
  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Al minut 11, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Filip Marunić hauria d'haver estat gol al minut 25 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 el Teremoto va posar setge sobre la defensa central visitant però en Filip Marunić no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Arnold Oswald va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Olaf Papenfuss de Teremoto va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 57, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olaf Papenfuss de Teremoto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Duffman United

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Duffman agafava avantatge al minut 24 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Arne Lagerpusch amb mestria.
  • 173 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Valtteri Lahdensalo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Stefano Amigoni va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Duffman que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.