Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737504361

Copa 737504361 Información oficial sobre el partido 737504361 en Hattrick

17.09.2024 18:00:00

TuS Westrhein Alineación oficial del equipo 'TuS Westrhein' en el partido 1 - 4 Die Lemuren Alineación oficial del equipo 'Die Lemuren' en el partido
1 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 4 / 6
0 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 2 / 3
0 / 0 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 2 / 2
0 / 1 Evento 141Goles de contra por el centro/Evento 241Ocasiones de contra por el centro 0 / 0
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
34 % Posesión 45' 66 %
40 % Posesión 90' 60 %
Contraataques Nivel de táctica: 11Nivel de táctica: 11 Táctica Contraataques Nivel de táctica: 15Nivel de táctica: 15
TuS Westrhein Alineación oficial del equipo 'TuS Westrhein' en el partido 1 - 4 Die Lemuren Alineación oficial del equipo 'Die Lemuren' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TuS Westrhein Alineación oficial del equipo 'TuS Westrhein' en el partido 0 - 1 Die Lemuren Alineación oficial del equipo 'Die Lemuren' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TuS Westrhein

Goles Goles

  • 139 Minuto 74 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Manuel Romantschak va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 3. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Fritz Neckam.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Westrhein va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Knut Brantl va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 70, un contraatac del Westrhein no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Robert McCarty perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Knut Brantl de Westrhein es va guanyar la targeta groga merescudament.

Die Lemuren

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Henry Ospina, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 180 Minuto 39 (Gol de falta): Tobias Passier va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Lemuren gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Al minut 62 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Lemuren, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Tobias Passier va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Lemuren va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Tobias Passier va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Westrhein. La jugada d'estratègia del Lemuren per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Manfred Lüdemann va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Ernst Paleta hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Henry Ospina havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Al minut 37 en Gotthard Fembek-Gruber va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.