Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737481306

Amistoso 737481306 Información oficial sobre el partido 737481306 en Hattrick

14.09.2024 13:45:00

FK Radonjići Alineación oficial del equipo 'FK Radonjići' en el partido 1 - 1 FC Abu Dhabi Alineación oficial del equipo 'FC Abu Dhabi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FK Radonjići Alineación oficial del equipo 'FK Radonjići' en el partido 1 - 1 FC Abu Dhabi Alineación oficial del equipo 'FC Abu Dhabi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,6 % 4,8 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Radonjići

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Milan Trlaja va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Radonjići, Dariusz Uroda, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): El Radonjići va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 23, però en Dariusz Uroda va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 38 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Fortunato Claude va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

FC Abu Dhabi

Goles Goles

  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 89. L'anotador per Abu Dhabi va ser Abdelouaris Jaadi, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Abu Dhabi van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 39 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Gerhardt Krommer no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Abu Dhabi van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Nikolay Bystrykh no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.