Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737479830

Amistoso (Int.) 737479830 Información oficial sobre el partido 737479830 en Hattrick

14.09.2024 18:00:00

SV Hasenhüttl Alineación oficial del equipo 'SV Hasenhüttl' en el partido 2 - 0 FK Ome Alineación oficial del equipo 'FK Ome' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SV Hasenhüttl Alineación oficial del equipo 'SV Hasenhüttl' en el partido 2 - 0 FK Ome Alineación oficial del equipo 'FK Ome' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Hasenhüttl

Goles Goles

  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en David Christoph Godewind, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jorge Amorim Neto va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 77 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Hasenhüttl va estar a punt d'arribar en un córner. En Paul John Wirth va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 83 podia haver acabat en gol, però Enrico Marzuillo va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

FK Ome

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ome va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Valeriy Kobylyanskiy, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ome va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jaime Nadal va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ome, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Sondars Kločāns va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Sondars Kločāns va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Sondars Kločāns va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 79, i va passar la pilota a Zigmunds Bangevics, però aquest no va encertar a marcar.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): Ome va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Dāvis Plaukšķis va anar a parar a les mans del porter.